Erhvervsflytning​

Søger du en professionel partner til at forestå din erhvervsflytning, så er Flyttefirma Odense ApS et sikkert valg.

​Flyttefirma Odense er et professionelt flyttefirma, der, udover privatflytninger, også varetager og tilbyder erhvervsflytninger. Vores kompetencer spænder vidt, og vi står parate med erfaringsrige flyttemænd og innovative løsninger, der vil komme både dig og din virksomhed til gode. Vi har fokus på, at en erhvervsflytning oftest skal være tidsbesparende, så din virksomhed hurtigst muligt kan fortsætte uden store driftstab, og på samme tid har vi fokus på, at vi aldrig må gå på kompromis med kvaliteten af vores services.​

Vores flyttekonsulenter kan kigge forbi din erhvervsvirksomhed alle ugens dage og vil i samarbejde med dig lave en gennemgang af de muligheder, der er, for at lette din flytning mest muligt. Vi står parat med kompetent rådgivning og vejledning fra start til slut, og det kan specielt være relevant i forhold til korrekt nedpakning og særlige hensyn, der skal tages i forbindelse med netop din erhvervsflytning.

Priser for erhvervsflytning

​Prisen er excl. moms

1 mand​ + varebil (Lille pakke)

520,-

2 mand​ + varebil (Mellem pakke)

720,-

2 mand​ uden varebil

680-

3 mand​ + varebil (Stor pakke)

920,-

Tillæg for Tungløft

495,-

Tillæg for akutflytning

0,-

Malerarbejde

320,-

Beløb er inkl. Brændstof, Forsikring, Tilladelse og Fri km.

Der kan dog komme km gebyr ved flytte steder mere end 70 km fra Odense.​

Vi har selvfølgelig udstyret til en succesfuld flytning, herunder: flyttekasser, flyttetæpper, silkepapir, labels og bobleplast – og alle vores opgaver er naturligvis forsikrede. Dette er din sikring for en risikofri flytning, hvor der ikke opstår ubehagelige overraskelser undervejs.

Tid er penge

Vi ved, at det er vigtigt, at din virksomheds nedetid holdes på et minimum ved en erhvervsflytning, så du undgår driftstab, og derfor sørger vi for den mest optimale logistiske planlægning af din flytning, så virksomhedens drift påvirkes med færrest mulige gener. Dette gør vi gennem styring og planlægning i kombination med et højt kommunikationsniveau både internt i vores firma og ekstern med din virksomhed, så vi undgår miskommunikation, fejl eller uforudsete hændelser. Når vi foretager en erhvervsflytning, lægger vi specielt vægt på, at samarbejdet skal komme både dig og os tilgode. Vi lægger hertil vægt på at yde respekt for din virksomhed, blandt andet gennem ordentlighed samt forsigtig og ansvarlig flytning, så intet tager skade.

Vi tilbyder at varetage enten hele flytteprocessen eller kun dele af flytteprocessen, alt efter dit behov og dine ønsker. Ønsker du blot en omflytning i virksomheden, står vi også til rådighed. Og netop dit behov er dét, vi arbejder ud fra, og det betyder, at vi følger dine ønsker og krav i hele processen, det vil sige, når vi flytter, nedpakker, demonterer, udpakker og monterer.

Står du med en erhvervsflytning i nærmeste fremtid, så kan vi give dig et uforpligtende og gratis tilbud på, hvordan flytningen kan ske ud fra dine behov og mest effektivt med hjælp fra netop vores flyttefirma.

Indhent tilbud på flytning​

 
 
 
 
 
 
Let-, mellem- eller tætmøbleret *


 
Lille, mellem eller stor pakke *


 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Flyttefirma Odense ApS

CVR: 41100060

Adresse:

​Gyldenhusvej 89, 1,

5260 Odense S

70 404 606

Kontakt@Flyttefirma-Odense.dk

Find os på de sociale medier:

Åbningstider​

​Mandag - Fredag:

06.00 - 21.00

Weekend:

08.00 - 14.00